December 23, 2015

Imetysvaatteemme

Suunnittelemme imetysvaatteemme ja -suojamme itse ja ne ommellaan Suomessa, Riihimäellä sijaitsevassa tehtaassamme ammattitaidolla. Löydät suunnittelemistamme ja tehtaallamme valmistetuista imetysvaatteista ja –suojista Eatingtimez-tuotemerkkimme ja –logomme. Imetysvaatteet helpottavat huomattavasti imettävän äidin elämää! Imetysvaatteidemme ja –suojiemme avulla voit imettää helposti ja huomaamattomasti myös julkisilla paikoilla. Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman edullisia ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja imetysvaatteita, jotka kestävät runsastakin käyttöä. Valmistamme erityistilauksesta myös juhlavia imetysvaatteita, jotka sopivat monenlaisiin juhliin.

Perusvalikoimamme

Perusvalikoimastamme löydät imetyspaitoja, -huppareita, -neuleita, -toppeja, -mekkoja, -tunikoita, -yöasuja sekä kestoliivinsuojia ja imetyssuojia useissa väreissä, kuoseissa ja malleissa. Kaikki imetysvaatteemme ja –asusteemme on valmistettu laadukkaasta luomupuuvillasta ammattitaidolla. Kestoliivinsuojat ovat muuten erinomainen tapa säästää sekä luontoa että omaa ihoasi! Kestoliivinsuojia käyttämällä ei liivinsuojista kerry jätettä ja hyvistä, laadukkaista materiaaleista valmistettuina ne eivät ärsytä nännien herkkää ihoa kuten monet tavallisiset liivinsuojat! Kestoliivinsuojia on valittavana useissa väreissä ja kuoseissa! Imetyssuoja auttaa tuoretta äitiä imettämään intiimillä, huomaamattomalla tavalla jopa julkisilla paikoilla! Imetyssuojan avulla rintasi pysyvät katseiden ulottumattomissa, vaikka imettäisitkin vauvaa julkisella paikalla. Pienellä vauvallahan voi nälkä yllättää lyhyenkin ajanjakson sisällä edellisestä imettämisestä. Nykyisin suositaan vauvantahtista imettämistä ja helposti mukana kuljetettavan imetyssuojan avulla voit imettää vauvaasi lähes missä vain juuri silloin kun nälkä yllättää!

Palaute

Olemme saaneet erinomaista palautetta imetyssuojistamme; moni tuore äiti on kertonut, että imetyssuojamme avulla hän on rohjennut liikkua vauvan kanssa paljon enemmän kuin olisi ilman imetyssuojaa liikkunut, koska imetyssuojan sekä luomupuuvillaisen imetyspaitamme avulla vauvan imettäminen onnistui missä vain. Moni imetyssuojistamme palautetta antanut äiti oli myös sitä mieltä, että imetyssuojan avulla heidän imettämisensä jatkui todennäköisesti pidempään kuin ilman imetyssuojaa, koska äiti koki pääsevänsä liikkumaan imetyssuojan avulla paljon vapaammin rintaruokinnassa olevan vauvan kanssa, oli hänen motiivinsa jatkaa imetystä paljon suurempi kuin siinä tapauksessa, että imetys olisi sitonut äidin kotiin neljän seinän sisälle. Imetysvaatteistamme ja –suojistamme saamamme palaute on ollut niin positiivista, että kehittelemme jatkuvasti uusia imetysvaate- ja imetyssuojamalleja sekä -kuoseja. Voit myös esittää meille toiveita kuosien ja mallien suhteen. Toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan lisämaksua vastaan.

Tilaustuotteet

Jos haluat tilata imetysvaatteen tai imetyssuojan oman mallisi tai kuositoiveesi pohjalta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme keskustellaksesi näistä toiveistasi ja niiden toteuttamismahdollisuuksista. Osa asiakkaista on toivonut esimerkiksi lapsen nimellä nimikoitua imetyssuojaa tai imetyssuojaa, jossa on jokin muu omavalintainen teksti. Osa on halunnut imetyssuojan, jossa on jokin tietty kuosi tai väri. Osa asiakkaistamme on etsinyt esimerkiksi imetysmekkoa jonkin tietyn värisenä tässä onnistumatta, jolloin tilausmekko on ollut ainoa mahdollisuus saada juuri toiveiden mukainen imetysmekko. Toteutamme asiakkaiden toiveita mahdollisuuksien mukaan lisämaksua vastaan.

Valmistamme tilauksesta myös juhlavia imetysvaatteita asiakkaan toiveiden pohjalta. Jos sinut on esimerkiksi kutsuttu häihin vieraaksi ja rintaruokit vauvaasi, voi imetysmekko olla erinomainen juhlavaatevalinta! Tilaustuotteiden hinnat vaihtelevat riippuen tilaamasi tuotteen mallista sekä materiaaleista.

Voit kysyä asiakaspalvelustamme mahdollisuutta tilata tilaustuotteena myös muita valikoimamme ulkopuolisia tuotteita, kuten imetysliivejä. Pyrimme toteuttamaan myös näitä toiveita mahdollisuuksien mukaan. Teemme yhteistyötä esimerkiksi useiden ranskalaisten imetysliivejä valmistavien yritysten kanssa ja heidän valikoimistaan on mahdollista tilata tuotteita kauttamme myös Suomeen. Ota siis rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina, jos haluat tilata perusmallistomme ulkopuolisia imetysvaatteita! Tarvitsemme tilauksia varten tarkat mittasi, joiden ottamiseen saat ohjeet asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta ja se on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-16, keskiviikosta torstaihin kello 9-17, perjantaisin kello 10-19 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11-15. Odotamme yhteydenottoasi!

Top